Darth ZabrakE nisi jedini!Sad štedim,tak da jednog dana pojačam komp,a i igram sve nagradne igre koje stignem - možda mi se čak jednom i posreći!
Evo ti plus(+) za sreću.
Morat ću kupit novi comp ne samo zbog igrice već zbog toga što ovaj dajem mom bratu
PS novi će biti deset puta jaći od ovog što imam
WOW! open your soul, maybe lose control inside of this Phenomenon
Darth ZabrakE nisi jedini!Sad štedim,tak da jednog dana pojačam komp,a i igram sve nagradne igre koje stignem - možda mi se čak jednom i posreći!
(sad štedim,tak da jednog dana pojačam komp)ahhh jednog dana tako je i kod mene...valjda će kod mene bit jednom taj dan,pametno ti je ovo igranje nagradnih igra-evo ja ti dajem plus(motivacijski)...
Ne vjerujem da hoće, igre po meni neće trebati DirectX 10 barem do sredine '07. Nema potrebe. A i DirectX 10 Beta postoji samo za Windows Vista. Neke PC igre već sad imaju grafiku kao i igre koje će tek doći za PS3.
//=Anti-MMO-KotOR=\\
Proud fan of one truly Star Wars®: Knights of the Old RepublicTM(GOTY '03.)
Koliko god neka igra bila napredna ili ti ga evolucija u igrivosti, grafici itd. napravit će se tako da bude dostupna širokom sloju gejmera, dakle zaboravi neke nove generacije directx-a i sl. Directx 10 se prvo mora raširiti, pa tek onda idu i igre u tom pravcu, uh