Najdraži? Elrond, definitivno praaaavi ( polu )vilenjak...pa onda svi ostali ( Aragorn, Eomer, Eowyn ko prva feministica i kreatorica najgoreg gulaša u povijesti međuzemlja...bla bla)
BTW mrzim Haldira, najgadniji vilenjak koji je hodao Lorienom....bah
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
Knjige... Gimli, Boromir, Aragorn. Filmovi... isto, samo ih nisam duuuuuuuuuuuuugo gledao.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
EpyonJe li tiko čitao silmarillion? E, tu ima gomile legendarnih likova...Fingolfin ( sa legendarnim mačem Ringilom ), Maeglin, Beleg Cuthalion....
Ja jesam prvih 150 strana a dalje nisam mogao jer je bilo glupo do besvjesti... Jeste da je nas dreagi Tolkien izvrsno napisao LotR, Hobbit i Roverandum, al ovo je glupo kao rijetko koja knjiga..
EpyonJe li tiko čitao silmarillion? E, tu ima gomile legendarnih likova...Fingolfin ( sa legendarnim mačem Ringilom ), Maeglin, Beleg Cuthalion....
Ako je to ono što ja mislim da je... zaspao negdje nakon 100 stranica... ozbiljno... to je najbolji lijek protiv nesanice.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
Legolas!super su mi vilenjaci i cijela stvar sa lukom i strijelom (neispunjena zelja mi je to probat)...Denthor mi je strasno antipatican!i Haldir. Witch King je skroz fora...ima action figure njegova za kupit u Varteksu..ako nije prodana. ja sam si kupila Legolasa:-)
****meu fígado e o meu coração pertencem a um hamster de gigant****
" Bubreg dam, DVD nedam, škrto sam đubre i nije me sram"
ma da?ja stalno gnjavim da me stari odvede, kaj je ironicno susjed mi je jedan od najboljih u Hrvatskoj u strelicarstvu i stalno se dogovaramo oko toga a nikad nis...
****meu fígado e o meu coração pertencem a um hamster de gigant****
" Bubreg dam, DVD nedam, škrto sam đubre i nije me sram"
Vjerujmi nije tolko zabavno kolko se čini ( tj. shooting part je, al traženje strelica po grmlju ugh! Legolas se nikad previše nije zamaro, on ima cheat za unlimited ammo )
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer