čet, 29. studenog '07 u 21:38
check-wanSpiderman... da... suxa, zajedno sa X-Men, Fantastic 4, Hulkom i Elektrom... ali novog Supermena i Betmena strpati u isti koštac s navedenim trashom je nedopustivo! Oba filma se mogu s pravom nazvati nasljednicima originala
Iron Man se doima zanimljivim... ima "ono nešto", no opet... znaju filmski studiji ponekad napraviti bolji trailer od samog filma (kao npr. Episode III)
Batman Početak je bitno lošiji od svih prijašnjih Batmanfilmova (barem meni). Lijepo je vidjeti puno SF stvari,ali jednostavno nema mi onu istu čar kao i prijašnji. Gledljiv je to sigurno,ali nije kao prijašnji.
Supermen mi je definitivno bio jedno veliko razočaranje,jer u skoro 2 sata filma(ili koliko god to traje) su bile nekakve dvije mizerneakcijske scene i puno blejanja oko ljubavi s Lois,a pritom ne vidim onoga stvarnoga Supermena.
Dobro, u neku ruku se i slažem da mi je Batman puno bolji recimo od Spidermana ali nije razlika nebo zemlja..
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!