Ja koji sam najviše očekivao, pomalo počinjem gubiti interes, barem za sada, previše mi se sve razvodnilo, radnja ide sporo, heh, izgleda da će to ispasti još jedna serija u nizu neuspjelih pokušaja...i još se nadam da griješim, volim SF
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Da, samo često u takvim situacijama ostane dosta nedorečenosti, na to popi*dim, čekaš seriju ko ozeblo sunce, da bi na kraju završilo kad je najintrigantnije
Da, samo često u takvim situacijama ostane dosta nedorečenosti, na to popi*dim, čekaš seriju ko ozeblo sunce, da bi na kraju završilo kad je najintrigantnije
Pa tak će i završiti.Pošto je ovo jedina sezona ništa neće biti objašnjeno.Na to se pripremi.
Faith rarelly calls up on us in the moment of our choosing!
Pa tak će i završiti.Pošto je ovo jedina sezona ništa neće biti objašnjeno.Na to se pripremi.
E bašsi to morala napisati, umrla bi da nisi, jelda
Meni je serija nekako bolja od prosjeka... Kamera i gluma su profesionalno odrađeni...
Objasnit će se neke stvari (a i nije toliko misteriozna), a neke su ostavili za bolje dane Nadam se da će nastaviti snimanje... Surface također (tamo je pravi cliffhanger na kraju prve sezone)
Tek ova serija večeras mi se učinila malo bolja od dosadašnjih, konačno se radnja malo pokrenula, počele su se pomalo razjašnjavati neke stvari, biće nešto
Ako jediji do 13 god ne postanu padwani, poslani su u Poljoprivredne snage gdje će koristiti svoje znanje o korištenju Sile kako bi liječili bolesne usjeve