ned, 17. srpnja '05 u 20:25
Evo thread ako bilo tko zeli raspravljati ili pricati o novom Potteru. Naravno pod uvjetom da je netko osim mene procitao knjigu
Ako netko hoce spoilere moze pitati... iako za to vec sigurno postoje hrpa sajtova.
Meni je osobno bolji od ostalih, stil pisanja joj se transformirao kroz nastavke. Mnogi su ocekivali da ce HP ostati knjiga za devetogodisnjake. Ali jezero puno leseva, kletve koje ljudima sijeku tijela i glave i rade bazene krvi, zrtvovanje da bi spasili zivote drugih. Vjerovanje krivim osobama do poslijednjih trenutaka. Smrt voljene osobe. Na kraju beznacajnost zrtve. Sve su to stvari koje se pojavljuju u ovom nastavku.
Mozete me slobodno zvat ludim, ali meni se knjiga svidja ne zbog tog sto ima par krvavih i 'strasnih' trenutaka i zbog tog sto je autorica konacno skuzila da je za tinejdzere normalno da imaju cure i decke, nego sam jednostavno citao sve Harrye cim su izasli i svi su mi se svidjeli. Bilo je dosta toga naivnoga i djetinjastoga, ali je bilo zabavno. Carolija.
Cudi me sto je stil promijenjen ali je publika ostala ista. Devetogodisnjaci. Svi stariji imaju predrasude i misle da nisu cool ako to citaju, a mali sve upijaju i nakraju sumnjam da skuze poruku iza svega. Ostaju na nocnim morama sanjajuci da ljudi sa istetoviranim lubanjama iz kojih vire zmije dolaze po njih sa vojskom leseva muceci sve ostali do smrti ili ludila....Dobro mozda malo pretjerujem ali da li je to sadrzaj za tu dob? Meni se svidja ovakav kakav je ali da li bi trebao imati PG sticker? Mislim da ce film definitivno imati PG 13.
Uglavnom vec sam se raspisao... Necija druga misljenja ili mislite da sam lud?