Jučer sam prvi put gledao tu seriju i mogu reći da žalim što mi je to prvi put. Naime, serija je jedan istinski unikat. Pomalo blesava kombinacija SF-a i westerna u kojoj su likovi savršeno obrađeni, a njihovi odnosi i dijalozi, za razliku od većine novih serija, maštoviti i zabavni. Sve u svemu, originalna i zanimljiva serija.
Gleda li još netko (osim Oriona )?
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
MathewSkywalkerJučer sam prvi put gledao tu seriju i mogu reći da žalim što mi je to prvi put. Naime, serija je jedan istinski unikat. Pomalo blesava kombinacija SF-a i westerna u kojoj su likovi savršeno obrađeni, a njihovi odnosi i dijalozi, za razliku od većine novih serija, maštoviti i zabavni. Sve u svemu, originalna i zanimljiva serija.
Gleda li još netko (osim Oriona )?
Gledam ja i mogu reć da je jako dobra. Čudna mješavina al su je spojili savršeno. svakako preporučam onom ko nije gledao
MathewSkywalkerNa Novoj u subotu navečer. Oko 23h. Ali nikad nije fiksno. (kad je zadnji put na TV-u nešto imalo fiksni termin... )
Političke emisije. Točne u sekundu (posebno Dnevnik).
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."