E da... Hvala Bogu da je more 500 km daleko pase ne moram za to brinuti Danas je bio ST maraton.Taman krenem od 1 h poslijepodne,oko 6 stanem da pogledam Dead like me,odgledam zadnju i nakon 15 minuta stanke još jedna!I'm in heaven!!
My software never has bugs,it merely develops random featurs.
Ulysses opet skreces s teme, covjek ti je dao savjet prihvati ga i smiri se vise. Poceo si bas zivcirat, nisi najpametniji...... dosta vise s offtopicom!
jel mi neko može reć naziv epizode kad su Xindiji napali Zemlju. Nisam gledo prosli tjedan niti jednu, a reprize sam prespavao, pa sad moram nadoknadit.
Overridejel mi neko može reć naziv epizode kad su Xindiji napali Zemlju. Nisam gledo prosli tjedan niti jednu, a reprize sam prespavao, pa sad moram nadoknadit.
ja mislim expanse, ali pogledaj na www.startrek.com, zadnja epizoda 2 sezone........
solidsnakepa tesko je stic svaki dan s mora doma i gledat ja svaki dan zakasnim 15 minuta
I meni isto. U to se vrijeme najbolje kupati.
Overridejel mi neko može reć naziv epizode kad su Xindiji napali Zemlju. Nisam gledo prosli tjedan niti jednu, a reprize sam prespavao, pa sad moram nadoknadit.
The Expanse ili Prostranstvo.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
Zadrži mišljenje za sebe.
Kao što je rekao plo koon 13, nakon Ent. ide Earth2 a nakon njega: StarGate ili Battlestar Galactica ili Farscape.
Navijam za Farscape.
Više informacija ovdje:
HRT-Forum/otkup