pet, 27. listopada '06 u 19:33
ok kao što sam reko ko voli nek izvoli, meni je kratka radnja filma i glumačka postava čisto dovoljno da vidim dal bi ga gledao ili ne... a kad pogledam film onda pročitam kritiku i usporedim je sa svojim viđenjem, probaj tako veći je doživljaj filma a i onda češ imat vlastito mišljenje prije tako da ti onda čak kritika može biti i povod da film opet pogledaš jer se tvoje viđenje malo razlikuje i tamo se navode neki detalji koje ti možda nisi primjetio, uglavnom meni je najbolje pogledat film bez komenatara a onda kasnije raspravljat i analizirat o njemu... no to sam ja...
jer kad ti neko komentira gluma brad pitta je očajana, priča je jako loše povezana blablabla ili obrnuto, prije filma normalno je da ne tebe to utječe, i da češ onda više obratit pažnju na te neke detalje a manje na druge... samoispunjavajuče proročanstvo se to zove, a ja to volim izbječ, eto čisto toliko zašto ne volim čitat kritike prije gledanja filma, spioler... al da nakon filma i ja volim pročitat kritiku o njemu, pod uvjetom da mi se svidio...
inače dobivam lider doma pa tamo neki lik piše kritike, i nije došao na te strane ni jedan jedini film a da je on napisao nešto dobro o njemu... barem ja nisam to pročitao...
volim pogledat komentare redatelje, glumaca, rađenje scena, produžene scene itd, sve dvd dodatke...
I have a bad feeling about this