čet, 16. studenog '06 u 23:20
Dugo me već ovo kopa, otvoriti ili ne, ali smatram da bi ovo zbilja mogla biti jedna od ozbiljnijih tema. Pretpostavljam da se nekima od nas desilo nešto u životu što nas je dobro "streslo" pa sam mislio da bi ovo bilo zgodno mjesto da se o tome progovori, barem djelomično ako je nekome teško reći nešto o tome zbog poznastava na forumu. Želim samo pružiti mogućnost da se netko "istrese". To može biti bilo šta, bit je da je to utjecalo na životne poglede, stavove, razmišljanja itd. Valjda opet ne filozofiram...
Evo ja prvi...uskoro me očekuje promjena kompletne životne okoline, navika, obveza, iako ću u biti ostati (skoro) u svojoj životnoj sredini. Ja prvi ne želim govoriti o detaljima, jer jednostavno ne mogu, ali život će mi se promijeniti iz korijena. Bit svega je da se sve to dešava protiv moje volje, ali na to ne mogu utjecati. Pripremio sam se na to tako što sam se jednostavno počeo ponašati u skladu sa svojim karakterom...sve na šalu, jer vrijeme liječi sve, dosta od mene za sada