sub, 24. veljače '07 u 20:39
U Jutarnjem sam čitao, sad u petak je bio članak kako mladi tinejdžeri od 15/16 godina provode svoje vrijeme, tulumare i sl. Sve se svelo na alkohol, cigarete i nažalost to da 43% mladih sluša narodnjake. Opća sramota.
Koji glazbenici nastupaju na Dori? To za mene nisu glazbenici, samo fufice i frajeri s puno gela na kosi. Čast iznimkama kojih jedva da ima. Svi bolji ili poznati glazbenici su odavno odustali od tog natjecanja. A nekolicina naših glazbenika svojim pjesmama sliče narodnjacima, al' da nisu ili ne žele biti svjesni toga. Žele time privući ljude na kupnju glazbenih CD-a neznajući da tako postaju odbojni od naše* strane. (*misli se na one koji izričito NE slušaju narodnjake)
Zašto Prljavci uspiju uvijek okupiti na desetke tisuća ljudi (otvorenje Bundeka, doček Nove), zašto je Oliver Dragojević još uvijek priznat i poštovan glazbenik?
Bez uvrede, ali naša glazbena scena je u raspadu, najprije je počelo nestankom TV spotova, a sad se još više uništava slušanjem narodnjaka. (OFF: Baš me zanima tko je danas rano ujutro dočekao ovu četvoricu ispred Močvare? Pitam se pitam...) A ako netko misli da je svemu ovome problem MP3 nek' se žali kome hoće, mp3. format više nije ilegalan, sada je zaštićen zakonom kao svaki drugi proizvod i legalno ga možeš slušati gdje god hoćeš.
//=Anti-MMO-KotOR=\\
Proud fan of one truly Star Wars®: Knights of the Old RepublicTM(GOTY '03.)