pet, 2. rujna '05 u 20:47
HK RevanMA kako to itko može gledati???
Mislim, jedva čekam rasplet napete radnje koja uvijek završi na jedan te isti način - čak noris očajno odglumljenim kružnim udarcem dokrajči najvećeg negativca! Ma meni je ta serija očaj i mislim da nije vrijedna elektromagnetskih valova koji je odašilju!
Sto li sve na ovim forumima necu procitati... Iako se slazem da svatko ima svoj ukus to nazalost ne vrijedi i za Walkera. Pocevsi od uvodne spice popracene s pjesmom koja (osim sto pokazuje Walkerove vokalne mogucnosti) suptilno nam docarava da Walkeru nije stalo do nasih seksualnih opredijeljenja, tj. da svi ljudi imaju ista prava.
Ali nije to jedina snosljivost koju Walker propagira, vec se mora spomenuti i rasna. Trivette po svojim sposobnostima ne odmice daleko od Walkera i njegov je stalni pratioc. Ali ni to nije sve. Walker u sebi ima indijanske krvi.
Vazno je napomenuti i Walkerov trud u borbi protiv droge, njegov cijeli trud i vjeru u svakoga covjeka. Jesam li rekao da svaka epizoda ima moralnu pouku?
Istina (nekima ocito tesko prihvatljiva) jest da se covjek poput Walkera rijetko vidja na ekranima te bi svatko s vremena na vrijeme trebao pogledati. Pogotovo djeca cija se misljenja tek formiraju jer ocito je da ucitelja poput Cordella samo na televiziju mogu vidjeti.