pon, 26. veljače '07 u 19:30
OrionBah. Mene konzole ne zanimaju niti igre za njih. PC je druga stvar... Trenutno me najviše interesira C&C3 i Supreme commander, iako sam malo skeptičan oko njega jer su mi ga neki frendovi blago popljuvali. No C&C ak bude dobro izbalansiran i u rangu Generala, bit će super igra.
Živio Kane!
Definitivno i ja sam si to kontao.
Suprem Commander je navodno najbolji RTS ove godine što možda i je al ja ono što sam vidio nije baš moj tip(****no velike mape) i kratak je skrimish u igri 5 nivoa po rasi al navodno govore da svaki od tih nivoa mogu trajati satima i da su mape ogromne.Dok C&C 3 Tiberium Wars su manje mape al zato igra ima nevjerovatan skrimish 10 misija po svakoj frakciji al još je to zanimljivo kog je EA doveo kao glumce sve:
Josh Holloway (Lost) will appear as a Nod Intelligence officer by the name of Ajay
Tricia Helfer (Battlestar Galactica) will be cast as a character named Kilian Qatar
Michael Ironside (Top Gun, Starship Troopers, Tom Clancy's Splinter Cell series) as the Global Defense Initiative's Lieutenant General Jack Granger
Billy Dee Williams (Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back) as GDI Director Redmond Boyle
Grace Park (Battlestar Galactica) as Lt. Sandra Telfair
Ivana Bozilovic
(Wedding Crashers) as Kirce James
Jennifer Morrison (House M.D.) has apparently been casting as this same character, as seen in a promotional recruitment video for the GDI. According to IMDB, the role of the character of Kirce James is casted solely by actress Jennifer Morrison
Shauntay Hinton (Criminal Minds) as the reporter Brittany Bhima
i ima još nekih TV izjestitelja popularnih američkih al baš me briga za njih.
I igra ima nevjerovatnu grafiku(koriste engin iz TbfMe 2) šta biEA bio bez svoje šminkice sam su po tome dobri.Sad dolazimo do djela igre u kojem mi oćekivanja nisu velika dva razloga;
1)Govorimo o EA to je njihova igra i sumljam u njhovu AI sposobnost za rješavanje toga vjerovatno će uvaliti neki stari iz Generalsa engin
2)Neznam jel u igri će postojati velika distanca među frakcijama da se razlikuju svaka od svake znatno i ima svoja posebna oružija(poput Starcraft,warcrafta)
I da sve mi vuće na TbfMe 2 priću iz prošle godine
,kad je on isto izašao u 3 mjesecuda bi onda u 11 izašla ekspanzija napravit će 100% isto tako pakovanje i ove godine,nebi onda to bio EA da ne naprave
.Sve ostalo bi me ugodno iznenadilo
Tako jedino što će biti dobro u igri su same misije i ti FMV filmovi a dalje ništa više(Dečki pripremite HD jer mališan zauzima 8 GB)