Razlog mog misterioznog nestanka ovih dana jest rad na mojoj novoj web stranici. Pošto je vezana uz Star Wars i PC igre, pozivam vas da ga posjetite. Još nije dovršen do kraja, ali ima kompletan forum, pa se slobodno učlanite.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Da, da. Evo, Mace je u redakciji Twister Galaxya. Koliko plaćam? Eh, pa MCS ima besplatnu reklamu na Twister Galaxyu sastrane kao Najbolji hrvatski Star Wars site. Stoga biste iz principa i solidarnosti prema meni i Maceu kao sufanovima Star Warsa bit članovi Twister Galaxya.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
Da, da. Evo, Mace je u redakciji Twister Galaxya. Koliko plaćam? Eh, pa MCS ima besplatnu reklamu na Twister Galaxyu sastrane kao Najbolji hrvatski Star Wars site. Stoga biste iz principa i solidarnosti prema meni i Maceu kao sufanovima Star Warsa bit članovi Twister Galaxya.
nije dovoljno.............slabe uvijete nam dajes Skywalkeru