sub, 20. svibnja '06 u 22:03
Knjigu sam pročitala i nije me nešto posebno oduševila. Nije ni toliko revolucionarna ni ne donosi neke nove spoznaje i teorije do kojih ne bi mogao doći svaki malo pametniji čovjek koji si uzme malo više razmišljati o cijelom Kršćanstvu kao takvom. Točno to što je netko rekao, Brown je pokupio raznorazne teorije i ukomponirao ih u neku semizanimljivu pričicu. Nije mi ni tako jako napeta ni pamtljiva bila knjiga.
Trenutno čitam Svetu krv, sveti gral. Navodno je one Sionske spise koji se spominju u toj knjizi kao i u DaVincijevom kodu ako me pamćenje dobro služi jedan student iz čiste dosade podmetnu u francusku nacionalnu knjižnicu i kasnije priznao podvalu, ako je vjerovati mojem prijatelju koji je nedavno diplomirao povijest. Do kraja knjige nisam došla, a DaVincijev kod ću eventualno ići pogledati kad to pročitam do kraja (Svetu krv...) i kad se smanji navala u kinima. Sad je film jednostavno PRErazvikan i svaka šuša u gradu si ga želi pogledati tako da bi imala o čemu drugi dan pričati na kavi i praviti se pametnim.
Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is.
Aayla izmjenio poruku 21.05.2006, 14:20