čet, 7. srpnja '05 u 13:34
Zašto ste svi tako slijepo povjerovali vijesti da je to Al-Quaida napravila? Šta je uništeno? Ništa bitno, par vlakova i buseva, samo 33 čovjeka mrtva (po mojim zadnjim saznanjima), 1000 ranjenih. Da li to vama liči na Al-Quaidu koja je srušila WTC? Meni ne. Zapitajte se, kome bi sada najviše odgovarala ovakva nekakva diverzija od nečega jako bitnog? Šta se odvijalo u trenutku napada? Sastanak G8. Blair je napustio sastanak i vratio se u London. Koje se jako bitno pitanje provlačilo po novinama i TV-u zadnjih tjedan dana, a danas to nitko nije ni spomenuo? Hoće li ovih osam bogatih država oprostiti vanjski dug siromašnim državama i pomoći u sprječavanju gladi u svijetu. Vidite, ništa nije tako jednostavno kako se čini. Ni WTC nije bio tako jednostavan. WTC je bio samo izgovor za rat u Iraku. Da, u Iraku, ne u Afganistanu, jer je Bush nakon 11.09. htio odmah napasti Irak, ali mu je državni tajnik rekao da to nema smisla, pa je Bush odustao. Pogledajte Farenheit. Ovaj današnji "teroristički" napad nije ništa drugo nego diverzija lijepo tajmirana kao i zadnji Bin Ladenov istup u javnost pet dana prije predsjedničkih izbora u Americi. To što je na nekoj stranici (vjerojatno www.al-quaida-europe.com) objavljeno da je to napravila Al-Quaida, ne znači da stvarno i je. Ako do sada niste naučili da se ne smije vjerovati svemu što pročitate u novinama ili na netu ili onome što vidite na televiziji, onda niste ništa u životu naučili. Pogledajte samo SuperShadow budalu. Ja neću postavljati nikakve teorije tko je to mogao napraviti, mogao je bilo tko, bilo koja tajna organizacija (CIA, FBI, KGB, UDBA, Informbiro,...
), samo hoću reći da nije sve onako kako se nama običnim malim ljudima čini. Just a thought.