Zivjele plave Twi'lekice.A moja ima srebrno smeđi topic i remen iste boje iz kojeg idu dvije elegantne svilene krpice preko guze i one stvari,te crne kožne čizme.MLJAC.
I usput jer mi može netko objasniti kako da stavim neku svoju sliku koju imam u kompu? (ne nešto što nađem na internetu) Naprimjer print screen? Znam ono kako da ga sačuvam ali ne i kako da ga stavim na forum.
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money
utipkaj di ti stoji npr.TEMP\star d.jpg" border="0" target="_blank">CMy documents\My pictures\sw.jpg src="http://www.moscroatia.com/forum/slike/smiley_biggrin.gif" width=15 border=0>
Quote: Originally posted by Mace Wampou on 13 listopada 2003<P class=MsoNormal>I usput jer mi može netko objasniti kako da stavim neku svoju sliku koju imam u kompu? (ne nešto što nađem na internetu) Naprimjer print screen? Znam ono kako da ga sačuvam ali ne i kako da ga stavim na forum.
Moraš sliku uploadat na neki server i onda linkaš sliku na na forum. Bar ja tak radim, uploadam sliku na server na kojem imam site i onda je linkam, npr. ovako ( domena/ime slike)