ned, 15. travnja '07 u 00:33
Mislio sam ukrasti Nip/Tuck topic, no odlučio ipak otvoriti novi. Uglavnom, večeras HTV počinje s prikazivanjem serije "Supernatural" ("Lovci na natprirodno"). Pilot počinje za pola sata na drugom programu.
Kratak opis:
"Po uzoru na uspješno spajanje elemenata drame i paranormalnog u seriji Smallville, nova uzbuđenja donosi putovanje u mračni svijet neobjašnjivog u seriji Supernatural. Praćeni krvavim tragedijama na njihovoj opasnoj i nadnaravnoj misiji braća Sam i Dean Winchester putuju iz divljine Colorada u nizine Nebraske pa sve do jezera u Wisconsinu, a na svojem putovanju susreću bića za koje mnogi vjeruju da postoje samo u narodnoj predaji, praznovjerju i noćnim morama."
Uglavnom, dojam nakon desetak pogledanih epizoda je svakako pozitivan. Glavni glumci su tu da privuku ženske publiku, lijepe djevojke koje se u gotovo svakoj epizodi pojavljuju mušku i žensku (valjda). Konstantno dobra glazbena podloga. Onako serija je zabavna. Pogotovo ukoliko vam se sviđa takva tematika. Podsjetila me na Buffy iako nema onog Whedonovog dodira.
Da potkrijepim napisano s par sličica: