sri, 10. ožujka '04 u 14:16
A vidi, pametan forum, zapamtio me... najs...
Ako vas bas zanima, StarNET/(stari)TF/OPT dizajn je napravljen uz pomoc vektorskih elemenata (lcarsoidnog oblika) koje sam skinuo daaaaavno negdje sa lcarsdesign.com ili slicnog sajta (nisam vise siguran tocnu adresu), sve fino obojao i prebacio u stare dobre gifove/jpegove i to sad radi (nema flasha, samo malo jave tu i tamo). Koliko je to dobar posao, ostaje vama na odluku, nije toliko savrsen koliko se cini, to je u principu jako jednostavan sklop. Niceg toliko naprednog na sajtu nema. Prve TF stranice jesam ja radio (ciji sam dizajn reciklirao u sivom obliku za OPT - valjda smijem polagat pravo na za****nciju oko bojanja i svega). Nadalje QS nema firmu, bar ne registriranu (steta
. QS se ne bavi profesionalno webdesignom, QS se nemore svrstat medju najbolje webdesignere, QS se bavi pbemom, QS voli sve sto vole mladi.... bljah bljah...
Sto se tice konflikta oko dizajna TFa, paaaaaa, dogovor izmedju mene i gilla postoji, koliko razumijem isti nije u mogucnosti trenutno ispuniti isti zbog toga sto mu hinet ne dopusta pristup serveru jer se ne kaci sa hineta, nego preko DCMa. Nadamo se da ce i to biti uskoro rijeseno...
Za sve ostale nejasnoce, stojim na raspolaganju,
QS
P.S. Uhmmmm, gdje je moj post No.1? Ovdje sam vec jednom postao malo DUZI post... Ispario?
[Tue][22:25:48] Freddie was kicked form #Continuum (#3351 Q$) Lam3rs not allowed!