"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Pa i ja bih to volio. Al moraš priznat da bi malo bilo glupo vidjeti ga ovako starog. Sve bi upropastio. Ali svejedno mu svaka čast i slava za ono što je napravio u svoje doba u TNH, TESB i ROTJ. S tim se svi slažu. Al, da sam ja na Lucasovom mjestu, možda bih mu i dao neku sporednu ulogu, onako za dobra stara vremena.
Citiraj: Originally posted by Ved-Ran na 26 rujna 2003 Pa i ja bih to volio. Al moraš priznat da bi malo bilo glupo vidjeti ga ovako starog. Sve bi upropastio. Ali svejedno mu svaka čast i slava za ono što je napravio u svoje doba u TNH, TESB i ROTJ. S tim se svi slažu. Al, da sam ja na Lucasovom mjestu, možda bih mu i dao neku sporednu ulogu, onako za dobra stara vremena.
Sereš?! To nisam znao. Eto. Lucas ipak misli na sve. A ova Evaderova ideja o E7 nije loša. Al upalila bi samo s novom ekipom, ma koliko to sad čudno zvučilo. Sa starom ekipom ne bi više biloa fora, a novu bi se tek trebali onda naviknuti. Sa E1 i 2 je bilo lako zato što nikog (osim Yode i Obi-Wana) nikad nismo vidjeli na malim, velikim i ekranima srednje veličine. Trebalo je samo ubaciti nešto novih njuški, modernizirat Yodu, pomladit Kenobija i prikazat Vadera ko slinavog klinca i - voila.
Je li igrao netko Wing Commander III? Sa Mark Hamillom u glavnoj ulozi.
Stvarno je bio gust odigrati igru. Odigrao bih ju opet ali WinXP ne trpi stare igre Mozda da izvucem 486-icu iz podruma??
A vidio sam ga i u jednoj epizodi Tales from the Crypt. Cijelo vrijeme sam razmisljao gdje sam to vidio tog tipa Jako je smijesno izgledao, cak je imao i brkove...
Reci mi nešto o tome... Ja imam XP Prof. i nemogu pokrenut pun k... igrica. Najviše žalim za JA. Zamisli kakvo je to mučenje. Imaš igricu doma, a nemoš ju igrat... Kme!!!
Kako to mislis? Ne mozes igrati Jedi Academy? Ili je to akronim neke druge igre? Usput, ako uz XP imas nVidijine detonatore, iskusavaj verzije (detonatora) dok ne nades onu pod kojima ce raditi.
Probaj skinut nove drivere za grafičku. Probaj, skinut novi DX (nekad zvuk nije kompatibilan pa to pomaže), probaj skinut neki novi patch. I onda sve ponovno instaliraj. Ako to ne pomaže, reinstaliraj Windowse.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog