sub, 24. rujna '05 u 22:47
ehm, eto danas se čak nešto zbivalo u Šibeniku... te dosadnom gradu
(da je baren vako svaki dan)
probudi me jutros mater (oko podne) i kaže..."ajde diži se, eno vanka svi u odijelima ko ti tvoji jediji, ajte ti i sestra vanka..."
ja se taman probudio i poslo par smsova darth Padme... i eto, odo van...
i izađem iz portuna (zelena vrata, zgrade stare skoro 4 stoljeća, odlično se uklapaju u srednji vijek
) i odma 2 metra od vrata hah! štand neki...
skoro san se zalipija u njega
i bla bla... oduševi me organizacija... i neke lipe cure tamo di je pisalo "gimnazija antuna vrančića":o...
i krećem se polako... zadivi me neki stari slikar Mijo.... izvrsno je slikao po staklu:o stajao sam 10 minuta kraj njega...
prođen naprid, vidin kožu... kaže mi sestra: "hahaha, ajde gledaj jel ti ima jedi remen" ono nema... ima nekih lipih privjesaka...
oko mene neki kipići iz rogoznice, svašta lipoga...
i krećen se naprid, neki tipovi rade mačeve i neke patkice na kola na štapu, nothing good...
i korak naprid. kovač... COOL
radi lipe mačeve, štitove i umoran je i malo je dehidrira od objašnjavanja ljudima...
evo, sad ide razlog zaš ovo stavljam na forum...
vidin nekog lika sa jedi repićen i pletenicon! lik je taman sta isprid mene... razmislin i provan mu prić... "E jedi!" ma kakvi, ne čuje me... od kovača...
i niš, valjda je stranac, pomislim...
krenem malo naprid i vidin lončarstvo, preslice i košare... cool...
i vidim brod neki... i lik ima neko dobro odijelo od žutice, pari jedi
lol...
vratin se da vidin onoga kovača, kad tamo još uvik oni jedi sa nekon plavušon... i prilazi mu neka crnka i kaže "E pa gdje ste mi vi..."
skužim - hrvat...
i sad dok sam mozga... oden opet đir do broda...
i vidin jedija... i viknen mu jedi!, ne reagira, al Luk@ je uporan... jedi! i lik se okrene i nasmije se, te odeeee sa plavušon...
e sad... jel to bija ko od Vas??? i pliz ubuduće mi se javite kad dolazite u Šibenik, jer san se dosad uživo vidija sa 3 Sw fana izvan Šibenika (DarkKnight, Obi-Wan Junior)...
za ljeto pregovaram s darth Padme i s Bomberom iz JSa koji imaju tu vikendice blizu
ma zamisli. Šibenik ko mjesto za SW fana... lol
btw- sajam je bio:o legendaran
skoro san cili dan bija vanka
Too stupid for jazz, too smart for Rock'n'roll.