ned, 8. siječnja '06 u 21:09
Evo filmica:
1)
gde je Ilija postao softy
2)
gde je Ilija iz dosade snimio film
kome nije jasan zvuk-evo scenarija za film:
Sith Ilija: Kako se usudjujes da me vredjas, bednice jedan?! Mogao bi da te smrvim u sekundi, bednice! Postao sam jak u tamnoj strani.
Hippy Ilija:[hrce od dosade]. Je si li zavrsio? Smori me, hebote, brate. Ha,hm...
Sith Ilija: Budalo, ovo je prevrsilo svaku meru. [baca Force choke]
Hippy Ilija: [davi se] Nista, malo sode bikarbone i gotovo. [pije sodu]. Ko nov, a?
Sta mi moze ta tvoja "Sila".Aj navali kao satro.. [i razni zargonski izrazi]...
Sith Ilija: [besni]. Mozda ce te ovo nauciti pameti, bednice. [baca Mind Trick]: Zelis da mi das sve svoje kredite.
Hippy Ilija: [razmislja naglas]: Ne zelim da ti dam sve svoje kredite.
Sith Ilija: [besni]: Poslusaces moc Tamne strane, odmah! Na kolena, bednice!
Hippy Ilija: [razmislja]: Hebote, ja haluciniram, glasovi mi se pojavljuju u glavi. Tamna strana je okrutna, bre, i necu na kolena, bre, sve sam ih isprljo tamo na farmi.
Sith Ilija: Ovaj me ne uzima za ozbiljno. HA! Cekaj ti da vidis force Lightning! Buhaaa!
Hippy Ilija: Pufffff, kol'ko puta da ti kazem? Munja!? To vec ima u stvarnom svetu i to nije velika stvar! Hebena MUNJA!!Munja!Munja!Munja!
Sith Ilija:[dosaptava se sa GL]: Ey, Lucas, buddy, he's right man, it's only a "munja".
Hippy Ilija: See, I told ya! You always have to talk with your George Lucas buddy. Ej, bre, aj na srpskom,bre ovaj...U kura...dole sa engleskim...Vidis, to je Munja, obicna munja.Znaci, munja, e, ako je vama Sitho...to nikad nisam...ako je vama Sithovima to velika stvar- sta tek onda treba da bude Jedijima....njihov Force push i Force pull,a? Znaci oni treba, brate da...da slave sto koriste tu moc!? Force Munja, e, e, force Munja!?Pih!
Sith Ilija: [stvarno besni]: Ovaj me besni! Neseser, na njega! [baca Force pull na Hippy-Iliju]
Hiipy Ilija: [izbegava neseser, i to stvarno
]...What's so big about that???!!!
Sith Ilija: [place]: Star Wars se rusi, ljudi...Pred normalnim ljudima koji su na zemlji..i cvrsto stoje na zemlji...[place]...Normalni Ljudi Uzvracaju Udarac!!!