JacenDa, baš dobro izgledaš. Frend me podsjeća na jednu ili dvije individue koje i sam znam...
Primjetih taj mali detalj. Mora da je zabavno kad ti dođe nježniji spol u kuću.
Ma kad me nježniji spol pita sta će mi slika, velim da je došla sa okvirom i namjeravam je skinuti pa staviti svoje mutave frendove umjesto Natalie (da, moš' mislit)
Uh... TI IMAŠ BRATA?! Otkad to? Mislim, mogao si nešto reći tijekom ono tri godine što sam u školu zajedno išli.
edit: korekšn... četiri godine.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Orion
Uh... TI IMAŠ BRATA?! Otkad to? Mislim, mogao si nešto reći tijekom ono tri godine što sam u školu zajedno išli.
edit: korekšn... četiri godine.
Pa nisi me nikad pitao?
On živi u Bosanskom Novom, pa nisi imao priliku vidjet ga.
Kunem se, nisi ga nikad spominjao. Sjećao bi se toga.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
LOL...
... si siguran da su sve njene slike lipe?
možda je u mladim danima bila ružno pače
ma joke...
E Orione... di radiš?
jer dolazin na info sajam, pa bi se volija s nekin sa foruma naći... nek se javi neko...
sa turnira od proslog vikenda, lik je moje godiste, a vec je 4. Dan,ovo je Jedi!!my master, odselila bi se u beograd samo da mogu ucit od njega, majke mi
upravo zadaje udarac protivniku->
Snake, I am the snake
Tempting, that bite to take
Let me free your mind, leave yourself behind
Be not afraid
I got what you need, hunger I will feed