*So I won't give up,
No I won't breakdown,
sooner than it seems life turns around
And I will be strong,
even if it all goes wrong...
when I'm standing in the dark I'll still believe... someone's watching over me *
Sarah SkywalkerKod nas jest...
Mislim, možeš imati talenta koliko hoćeš ali ako ne ispunjavaš te neke glupe uslove-ništ od upada na akademiju...
međutim, ako imaš nekog glumačkog iskustva iz nekih školskih predstava i to... imaš neke pluseve i dosta olakšica (tako kažu)...
I ja kontam na pravo (iako mi je ta ideja baš nekako...) baš neki dan mi stari govori kako su zadaci iz nasljednog prava taaaaaaaaaako teeeškii... ja 2 takva zdravom logikom riješila za par minuta (usmeno)...
ali jadnim studentima zavrte mozak nekim ludim pojmovima i onda se oni ubijaju u pojam da to riješe...
Ak upišeš pravo javi se meni ak ti treba neka pomoć jer sam ti ja na pravu.
Faith rarelly calls up on us in the moment of our choosing!
Sarah SkywalkerKod nas jest...
Mislim, možeš imati talenta koliko hoćeš ali ako ne ispunjavaš te neke glupe uslove-ništ od upada na akademiju...
međutim, ako imaš nekog glumačkog iskustva iz nekih školskih predstava i to... imaš neke pluseve i dosta olakšica (tako kažu)...
I ja kontam na pravo (iako mi je ta ideja baš nekako...) baš neki dan mi stari govori kako su zadaci iz nasljednog prava taaaaaaaaaako teeeškii... ja 2 takva zdravom logikom riješila za par minuta (usmeno)...
ali jadnim studentima zavrte mozak nekim ludim pojmovima i onda se oni ubijaju u pojam da to riješe...
Ak upišeš pravo javi se meni ak ti treba neka pomoć jer sam ti ja na pravu.
Studiraš u Zagrebu? I? Kako ti je? Ja ću isto na pravo, pa me zanima.
Da u Zagrebu.A kako mi je je?Ha čuj čisti štreberaj.Puno stranica u malo vremena al se da izdržat ak si znaš napravit plan i definitvno najbolji izbor ak ti nejdu prirodoslovni predmeti.
Faith rarelly calls up on us in the moment of our choosing!
Prosao skolu, prosao faks, sad sam odvjetnik (gle, stavrno mi dobro ide hrvatski). Ukoliko ste ubili par jedija, obratite se meni, ja cu vas zastupati i izgladiti situaciju.
Hvala ti Tila
Ma 90% hoću ak se ne desi neko čudo (neočekivano) pa "osvanem" na glumačkoj akademiji...
*So I won't give up,
No I won't breakdown,
sooner than it seems life turns around
And I will be strong,
even if it all goes wrong...
when I'm standing in the dark I'll still believe... someone's watching over me *
Luk@ Skywalker 25. RUJNA 2005.
iman sutra popodne školu i provjeru iz osnova el. i to od lani (magnetizam) jer smo napravili štrajk i nismo tili pisat...
prošli ponediljak je bila teorija, sad zadaci... zadnji put sam reko mami da me boli i da mi se ne ide rofl...
omg:o:o:o:o:o ja još nisan pisa ovu provjeru...
triba bi je SUTRA pisat:o omg...
ehm, sry na ispadu...
Lux, dobra slika
uglavnom...
fakultet...
kaže mi prijatelj da će on na FER, lol, a meni palo na pamet ono:
najkraće knjige svijeta xD