pon, 16. listopada '06 u 10:20
Imperial admiral
SonGokuResident Evil mu nije ni do koljena iako i on ima svojih drazi
Dream on Silent Hill serijal je možda strašniji od Resija, ali ne tako poznati poput njega, a kupci su ti najvažniji.
Prvi Resident Evil za PS1 je jedina igra koja je u povijesti već u tjedan dana prodana u više od milijun primjeraka, a do samog kraja prodaja se proširila na više od dvadesetak milijuna.
Isplati li se kupiti konzola samo zbog jedne igre? Da, ako je u pitanju Resident Evil. To je posve točna i dokazana tvrdnja. Kad se pojavio Resident Evil 4, prodaja GameCubea je toliko porasla da se Nintendo odlučio prodavati u paketu "Resident Evil 4 Nintendo GameCube tj. konzolu u stilu Resija" sa Resident Evil 4 igrom koju ste dobili Gratis. Algoritam je prodavao po 850 kn pakete, ali starci nisu posustali da mi ga kupe
No offense, ali takvo što nisu napravili ni Silent Hill i Metal Gear Solid skupa.
A kad je riječ o Resi filmu...sux big time, treba izbaciti Andersona, a Silent Hill je puno bolji, po svemu da sad ne nabrajam, ako ništa, barem nema toliko grešaka, ne tijekom snimanja ili grešaka na sceni, već grešaka zbog kojih boli glava svakog fana.
slusaj ali sada ne pricamo o komercijalnim efektima nego o razlici igre i filma.film je super u odnosu na Resi 1 i 2,a isto tako mi je igra puno bolja nego bilo koji Resi.
samo kazem da mi je Sillent Hill serijal igara nesto daleko najstravicnije kaj sam igrao.Resi je meni komedija u odnosu na njega.
Revan was power. Staring into his eyes was like staring into the heart of the Force.
SonGoku izmjenio poruku 16.10.2006, 10:22