pon, 27. studenog '06 u 21:53
check-wan
OverLordja iapk mislim da je x360 u mnogočemu bolja konzola.
Po čemu mnogo? Em je starija, skuplja (4k kn!!), nema HD DVD, podrška gaming industrije je siromašnija (jedini naslov koji valja je HALO), konzola je robustnija (pogotovo napajanje koje je veće i teže od same konzole) i wifi kontroleri traju s običnim baterijama par dana... eh, niti možeš backup igara raditi na hard
žao mi je što si neupućen, košta 3000,00 kn, ima hd dvd koji ti dolazi kao opcija (dakle ne plaćaš prokleti br drive, a znaš da ga nećeš koristiti). a za igre: gears of war, lost planet, oblivion, marvel ultimate alliance, halo3, halo wars, pdz, pe6. cod3, lost odysses, blue dragon...ps3 je najavljivao bolju grafiku, a pregazio ga gears of war, a igra stane na samo D9 medij
a što se baterija tiče meni traju preko 35 sati (duracell), a kvalitetne nadopunjive i više, da ne govorimo o litij ionskoj bateriji koju također možeš kupiti. i cijena ps3a će biti oko 5500-6000 kn.
ps3 500 i 600 eura, x360 300 i 400 eura, kako je x360 jeftiniji? i konzola je teška 3,5 kg, a napajnje oko 1 kg. dok je ps3 težak 5,5 kg.
[/QUOTE]
Točno,pogotovo su s ovim nedostatkom HD-DVD drive podrške pokazali kakvi su lopovi i to će im se itekako vratiti.Obje verzije Sonyevog PS3-a imaju HD-DVD i Bu-Ray podršku što je veliki plus jer tada to postaje pravi player filmova na oba nova formata(HD DVD i BR).Također,X360 nema ni HDMI ni DV ulaz,dok će PS3 imati Dv i dva HDMI ulaza.A da ne govorim o killer launch naslovima koji su potpuno izostali kod X360-ice.[/QUOTE]
i ps3 nema dva HDMI izlaza već samo jedan i u paketu ne dolazi sa hdmi kabelom. a killer naslovi? gta4 se preselio na x360, pes6 također, dmc4 se razmišlja napraviti kao multiplatformski naslov! fatal interia i armored core također multiplatformski. i javljau se masovne žalbe s problemima preikazivanja HD rezolucije koja se stalno automtaski vraća na 480p.