Vrlo odrastao i razvijenog uma mislim ponasas se kao da imas 3 god. nasmija bi se na najvecu glupost.....bah ti si nesto odrasta...e ovaj sa tom temom smo prekinuli i ovaj pricaj nesto o "Pirates!" temi ili necem pamotnom.Odrasli Covjece ili ces ti jos dugo cekati svijet odraslih tako receno.Samo ako si ti tako odrastao ond bi ti trebao biti pametniji i prekinuti raspravljati tako receno sa balavcem ili po tvome klinjom...
POkusat cu te ignorirati na sve postove sa zezanjem,vrijedanjem i ostalim stavrima sta ti i ostali odrsli ljudi koji su slali posote za mene, a akoneuspijem sto cu 100% neuspijeti jer sam djete ond me benajte....
Khm, ja sam prestao, a koliko vidim ti još nastavljaš. I još uvijek imaš puno grešaka u pisanju. Neću ni odgovarati na ove gluposti koje sam citirao. Naučio sam da su djeca od 13 godina jako tvrdoglava.
No offence normalnim 13godišnjacima.
Cartman: "Kyle, I really think you should do something about that sand in your vagina."
Asajj_Ventress
Uglavnom loki ne mislim na anarhiju kakva je bila nekad u povijesti naroda nego anarhiji kavu su Britanci izmislili uz punk jer to od tamo potjece.Drugaci oblik vlasti ( zivota ) zapravo tako receno bezvlasce...
ta punkerska anarhija je zapravo sranje....to su oni izvrnuli ideje o anarhiji kako njima pase
btw: Loki jer si ti mozda onaj sta igra MtG?
I ides na snaxors forum?
I tamo ti je isto Loki nick?
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."