Azalea SecuraUmjetnost je napraviti dobru fotku u boji.
Da, ali crno-bijela fotka ima više dublju tematiku nego u boji...primjer Mejsove fotke gdje se vidi tramvaj... u boji bi izgledalo kao da ga fasciniraju tramvaji pa si je za uspomenu slikao jednog, ništa drugo
većina umjetničkih fotografija koje su nastale 80-tih do danas su crno-bijele
da slažem se...crno-bijele su nekak puno dramatičnije... u boji znaju biti dobro ali crno.bijelo odiše nekom mistikom i sjetnošću,ali to ovisi i o samoj temi fotke...to me i stari učio...on se bavio fotkama...čak je jednom i dobio nagradu NG-a ali bilo je to još u doba dok je isus hodao zemljom...ali svaka čast ljudi fotke su vam jako dobre...
Ovisi koliko para. 5 megapiksela je sasvim solidno, ali ako želiš malo bolji fotić, kupi si neki od 7 ili 8 megapiksela, naravno, sve ovisi o parama, tj. koliko planiraš izdvojiti.
Ma gle, to je akcija, već sam bio u dućanu (Mirko Makro) i zagnjavio lika da mi malo upali izložbenu primjerak i meni za te pare izgleda sasvim ok pa.... Ipak, fala vam
Jaspel, cijena je ok, jedina mana mu je što ima samo digitalni zoom. Ako želiš iskoristiti veći dio piksela, morat ćeš slikati bez zumiranja. Ali za tu lovu ni ne možeš očekivati optiku. Zaključak: ako želiš kvalitetnu sliku, izbjegavaj zumiranje
pa gledaj, moze fotic imati 5mp ali ipak treba imati objektiv koji valja i koji tih 5 mp moze ispuniti jasnom i kvalitetnom slikom... bolje provjeriti prije kupnje... nisi rekao koji je..
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money
Ljudi nije sve u megapixelima... evo ovo je fotic od mog tate, koji ja ponekad koristim. Super je sto je SLR, iako je problem sto dobri objektivi, filteri i takve stvari jako skupe..