ned, 2. studenog '03 u 09:22
Rhapsody su zakon! Oni inače mješaju progressive i power koji isto slušam. Najbolji od powera mi je Stratovarius, a ni Helloween nije loš iako mu nisu sve pjesme power metal. BTW Blind Guardian ti nisu progressive. Oni su ti isto ko Helloween. Sviraju power i heavy metal. A si znao da je Rhapsody imao koncert zajedno sa Symphony X-om? Poslušaj si ih, a i DT, naravno. Oni su majke progressivea. Nešto od ovog kaj si naveo sam čuo, nešto nisam, ali Bal Sagoth nisam i definitivno ga moram čut. BTW Bal Sagoth je ime na južnom dijelu Vvanderfela u Morrowindu.) Ah, kad se sjetim kako sam ja živio taj svijet... A Bloodmoon uopće ne uspijevam nabaviti. No, da ne bih previše skrenuo s teme...
Ako hoćeš bolji bas od ovog kaj sad imaš, a nemaš baš novaca na bacanje, preporučam ti Ibanez. I kupi ga obavezno u Music Boxu. To ti je u Harambašićevoj, pitaj Boga koji broj, u Zagrebu. Najjeftiniji music-shop za koji ja znam. Ja si još uvijek mislim kupit jednu crnu s pet žica, Ibanez, naravno. Za cash košta samo 2300 kn. Probao sam ju svirati i zvuk joj je sasvim dobar. A i lagana je i ima 5 žica. Cijena za to je prava sitnica. Po mom mišljenju, Best Buy.
Što se tiče ovog benda kaj sviraju progressive. Otkud su oni? Inače, i moja dva frenda iz razreda, gitarist i bubnjar sviraju progressive i power. DT, Symhony X i Stratovarius su zasad učili. Da ne sviram u svom bendu, svirao bi s njima. A si čuo za Inciter? Isto hrvatski bend. U zadnje vrijeme su se dosta progurali. Sviraju Trash. Bili su na OTV-u u emisiji RadioRTV. Bubnjar ide u istu školu gdje ja idem, Grafičku.