sri, 1. veljače '06 u 22:49
Darth Xaron
Xis Latos2. Narnia i King Kong su pokazali još realnije cg glumce/životinje.
Viđeno u Gospodaru prstenova. Koji je dobio oskare za specijalne efekte umjesto Klonova. Kako akademija zna da recimo boga iz Sitha u stvarnosti izgleda kad ne postoji? I Grievous je potpuno realan. Toliko o tome.
Xis Latos3.War of the Worlds je imao par vrlo kompliciranih scena za sastaviti. Iako ne razumijem kako je on nominiran.
Opet, početna svemirska bitka owna cijeli Rat svjetova. Ali on ima Tom Cruisea, Sith ima ''samo'' Haydena, McGregora, McDiarmida, SL Jacksona. Bezvezarija.
Dakle, gdje da počnem.
Najteže u tom poslu je napraviti nešto što već postoji, da bude što realnije.
Gospodar prstenova je dobio Oscara za Goluma, a sada je Kong tako dobro izrazio svoje emocije bez jedne jedine riječi.
Uvodna bitka Rots-a je odlična, ali pogledaj svemirsku bitku u filmu Serenity(thx to Orion for providing it
)...kvaliteta je u razini.
War of the worlds-scena kada prvi put bježe s autom kroz zakrčen higway. Scena traje nekih tri minute, sve jedan take, kamera ulazi u auto, izvan njega. E to je vrlo teško.
Iskreno meni se Boga uopće ne sviđa, niti mislim da je potrabna u filmu.
Miroslav
Xis LatosHm...da objasnim...po svemu sudeći ROTS nije nominiran za VFX nagradu jer:
1.Efekti su več viđeni u dvici(nema velike revolucije kao što je bila između jedinice i dvice).
Ni Narnija nije ponudila ništa novo u odnosu na LOTR.
Sve što ti imam reći je da je Narnia ponudila Aslana.