There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
Evo igram u Uniju 1, savez BRAIN, par mojih frendova, poceo prije desetak dana, na nekih 1500 bodova sam...ak neko oce u savez ili neki friendly savez biti nek javi.
Ja sam raskinuo sa uni 3 na balkanu i sa uni 4 na ogame.org, tak da sam sad samo u 1. i 2. svemiru. Vjerovali ili ne, 2. univerzum mi ide bolje od prvog kojeg igram 3 mj. duze. Trenutno sam oko 1690. u drugom... Ak neko treba pomoc bilo u resursima bilo u "naturi" tj. neko vas cesto napada, tu sam
Evo u ponedjeljak (sutra) se otvara novi univerzum (4.) na balkanskoj verziji ogame, ja i beštija (nema ga na ovom forumu) pripremili smo savez, pa pozivam sve voljne da nam se pridruze!
Napadac je izgubio ukupno 0 jedinica.
Obranioc je izgubio ukupno 2.705.000 jedinica.
Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta 553.800 Metala i 243.300 Kristala.
Sansa za stvaranja mjeseca iznosi 7 %.