Ja sam novi!
Pristupio sam ovom forumu prvenstveno radi izvrsno uredenim podacima u enciklopediji Tko god je to radio zahtjevalo je puno truda i volje
Bas ne poznajem dobro sve detalje o SW-u, ali nadam se da ce ovdje biti super druzenje!
Pozamašnom broju unosa u enciklopediji je pridonijelo mnogo fanova koji su si dali truda s prevođenjem, a posebne pohvale idu Orionu koji je sada dalje održava.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
*zgrabi drugom rukom njanja za vrat i digne u zrak*
Kud si ti krenuo?
Predlazem da se sada otvori jedna (il ostavi samo ova al da je se preimenuje i bla bla) tema u kojoj bi novi korisnici ovako pokazali svoj dolazak na forum (ili stogod), mislim da nema smisla da ovako svatko otvara posebnu temu za svoj dolazak
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money
Mace WampouPredlazem da se sada otvori jedna (il ostavi samo ova al da je se preimenuje i bla bla) tema u kojoj bi novi korisnici ovako pokazali svoj dolazak na forum (ili stogod), mislim da nema smisla da ovako svatko otvara posebnu temu za svoj dolazak
great idea!
****meu fígado e o meu coração pertencem a um hamster de gigant****
" Bubreg dam, DVD nedam, škrto sam đubre i nije me sram"