čet, 23. veljače '06 u 21:31
Awwwwww, come on, cut it out already, znam da je antiamerikanizam pomodan, al ovo je stvarno vise lame, nit je Amerika stvorila terorizam niti je kriva za sve zlo u svemiru ( bliski istok i problemi koji su doveli do ovoga sada imaju zacetke jos u pretproslom stoljecu )...Jesi se zapitao zasto nema kravljeg ludila i pticje gripe, SARSa, ebole i sto ti ga ja znam cega vec ne u Kanadi, Meksiku, Venezueli, Boliviji etc...nisu ameri good guysi jer nijedna nacija u svemiru to nije ukljucujuci i nas, al sto je definitivna stvar je da amerika definitivno ne spusta prosjek ljudske rase vise nego sto ga spusta bilo koja nacija na svijetu...Svaka nacija ima svoje interese i radi bilo sto ne bili ih ocuvala i to je tako, glupo i blesavo al tako svijet radi...kad smo vec kod terorizma, ne vidim da itko krivi Ruse radi Cecenije, Kineze radi Tibeta i 5000 strijeljanja godisnje ( uredno isporuce racun za metak rodbini ), Tursku zazlocine nad Kurdima i Armencima, a to sto rade ameri sad radili su ne tako davno Francuzi ( Alzir, Maroko ), Englezi ( da ne pocnem nabrajat ), Portugalci ( kolonijalni ratovi u africi 60ih i 70ih ) i 100 drugih nacija...al demit, moda je moda...
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
Epyon izmjenio poruku 23.02.2006, 21:38