pet, 16. rujna '05 u 18:27
Nedavno je na BBC-ju počelo prikazivanje druge sezone serije "New Captain Scarlet". Uskoro se očekuje izlazak 13 epizoda prve sezone na DVD-ju. Kritike su (i pored imbecilnog termina emitovanja unutar jedne dječije emisije koja ima malu gledanost i uključuje skrolovanje kojekakvih poruka preko ekrana tijekom emisije, editovanje i sl) jednodušno fantastične. Nedavno sam vidio epizode stare serije (imenom "Captain Scarlet and the Mysterons from Mars) koja je rađena šezdesetih godina prošlog stoljeća. Serija je rađena lutkarskom tehnikom "Supermarionation" i bila šokantno agresivna i krvava za jedan takav projekt (da sam je gledao kao mali sigurno bih se istraumirao za čitav život). Nova serija je CGI uradak u potpunosti, a trailer izgleda fantastično. Producent serije je Gerry Anderson, čovjek koji je radio i originalnu seriju te Thunderbirds, UFO, Space:1999 i sl, a sam George Lucas je jednom izjavio kako su mu Andersonove serije bile uzor. O svemu se možete detaljnije obavijestiti na http://www.captainscarlet.com/ a kritike možete naći na www.amazon.co.uk
Pokušao sam uploadovati sliku, ali mi nije uspjelo
The odds of surviving direct assault on Imperial Star Destroyer are...
C 3PO izmjenio poruku 16.09.2005, 18:29