pon, 22. listopada '07 u 20:24
ok kako već svi već hvalite tu seriju netko se mora naći da i iskritizira tu seriju....meni je serija LAME.....a sad se vi pitate: pa kako???? jel on lud??? sta mu je??? nemaš ti pojma što je dobro...etc.... ali ipak nakon par odgledanih serija nisam bas previse impresioniran serijom......cak stavise........level mi je jednakbig brotheru koji mi je ultra glup i jadan....mada moram priznati da ga prate neki ljudi sa mog faxa.ako vam je sex ubercool stvar na tv-u i prikaz bogatih lječnika fora....vaša stvar ali meni nije nikako jer sam studiram medicinu....pa me sve to iritira isfuravanjr franšize bogatih lječnika i tih gluposti kao i grey's anatomy....to je ipak onako više fiktivni bogati svijet kojeg mediokritet želi što je u biti samo prikaz dokotora u showbusinessu..oko toga sam se i svađao sa svojom curom koja prati tu seriju....svatko će vam reći da je biti liječnk u nekim slučajevima dost ne zahvlan posao...a ako vam je do cinizma crnog humora i pod****vanja svog živog svijetai volite još gledati doktore.......e pa preporučuejm vam pravu seriju što se tiče toga: HOUSE M.D. s kojom se nip tuck ne može mjeriti....barem po meni....uz housea cjenim još BAND OF BROTHERS... to su po meni dvije najbolje serije ikad na ekranima prikazane ne uzimajući u obzir humorisične serije....
toliko od mene
vaš "wanna be M.D."
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it! You know, I just, do things.