sub, 25. ožujka '06 u 23:47
Lord DamnumFPS: Call of Duty 2 (jako realno)
No offense, ali CoD nije nešto...većinom zbog onog vremena dok se braniš, primjer, zadrži farmu 2:30 min dok pojačanje ne dođe.
No, u tijeku stigne Tiger, prođu dvije i pol minute, Nijemaca nema na vidiku, ja se još branim...toliko dugo dok
ja sam ne uništim Tigera...Frustrira najviše to što je sve u vašim rukama, daj ovo, daj ono...drugi su tu samo radi popunjavanja prostora, slično sa CoD:United Offensive, Shermani su cijelo vrijeme uz tebe, ali ih nigdje nema, sam golim rukama morak skakati na Tigera
Drugo, što je banalno, Štuke idu ravno u mene i napadaju ravno pod ciljnik mog protuavionca... srušim ih čim se pojave, dok na MoHAA Spearhead treba srušiti sa protuavioncem samo jednu Štuku, koja leti s lijevog na desni kraj ekrana, a znate kako se protuavionac "brzo" okreće.
Treće...Nijemci napadaju ko' ludi, na stotine njih i prođe određeno vrijeme, kao i kod prvog primjera, i nema ih više, jednostavno nestanu... primjer CoD jedinica, dok sa britancima branite onaj most, imate 5 minuta i dolaze Tigeri. Tigeri dolaze jedan po jedan kako ih uništavate, nikada neće doći po dva ili više. Ne uništivši nijedan Tiger, prošlo je tih pet minuta i nećete vjerovati, Tiger je odprdio sam od sebe... mogao bih tako u nedogled nabrajati lošu i nekvalitetnu izradu Call of Duty-a.
CoD ima dobre misije i puno akcije, ali je i jako nerealan. Ako hoćete iskusiti borbu, nabavite MoHAA i njegove ekspanzije Spearhead i Breaktrought.
MoHAA što se tiče igrivosti owna CoD bez imalo problema.
Evo, toliko o vašem CoD-u.