no no no no master skywalker, sir [citaj ovo u tvrdom skotskom naglaksu], ja miso onako u pozitivnom smislu, posto i ja to volin...i jos dodao xexe...a ti odmah kuburu vadiis....mislim.....nemoj da pucas...:
nego, sada vec
weird al yankovich- star wars disco [rave remix]
Anakin: Mace, sorry za ruku!!
Mace@Winduh: J**acu ti mater!!! Ispao mi je lightsaber!!
Luke_hoda_po_nebu: I sence a disturbance in the Force!!
Mara_Dzade: J**acu ti mater aj samo jos jednom to reci!!
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
The_Founderno no no no master skywalker, sir [citaj ovo u tvrdom skotskom naglaksu], ja miso onako u pozitivnom smislu, posto i ja to volin...i jos dodao xexe...a ti odmah kuburu vadiis....mislim.....nemoj da pucas...:
nego, sada vec
weird al yankovich- star wars disco [rave remix]
Be more careful next time [čitaj ovo u škotskom naglasku].
The Chieftains - Away We Go Again
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
Pionir ambienta, no pošto je još iz sredine 70-ih, nema kompjuterski napravljene mjuze (instrumenti + miks pult) i naravno, ima veze s prog i art rockom. Maštovito, zanimljivo i zakon.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
Pionir ambienta, no pošto je još iz sredine 70-ih, nema kompjuterski napravljene mjuze (instrumenti + miks pult) i naravno, ima veze s prog i art rockom. Maštovito, zanimljivo i zakon.
Baš sam vidio da Eno prodaje na aukciji u dobrotvorne svrhe svoju staru Yamahu DX7 sa zvukovima koje je programirao i koristio...if i had the money...
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer