ned, 20. studenog '05 u 23:25
Darth Carnarius
Padme AmidalaNa osjeckom groblju ima jedan grob koji je van zemlje tj u betonsku obzidanom slicnom onom kalupu betonskom za cvijece stoji na grobu...kako da vam objasnim...uzmi grob i on je npr u ravnini zemlje a covjek je u raki u kovcegu...e ovaj kovceg je u betonskom obliku i van zemlje je...na nozicama stoji na nadgrobnoj ploci...legenda kaze da se jedan lik toliko zamjerio svojoj mami da mu je ova rekla: "Da bog da te ni crna zemlja ne primilia!" Kad je lik umro sahranili ga normalno a ujutro lijes stoji vani kao da ga je netko preko noci izvadio...Uglavnom,da skratim...lika su 4 do 5 puta pokusali sahraniti u zemlju ali je uvijek kovceg ujutro nadjen kraj rake...onda su ljudi odlucili da ga sahrane na ploci kad ga zemlja nece...eto,taj grob je na Aninom groblju i svi koji su iz Osijeka ce znati na koji grob se odnosi...bilo je jos jedne ili dvije legende o groblju na Aninom ali ne mogu se sad sjetiti..cak je i u novinama bilo...
teske gluposti...omg
Mozda i jesu...ali legende su uvijek kewl i sablasnije nego se na prvi pogled cini posebno ako prodjes kraj toga i ne mozes da se ne streses pomislivsi na tu pricu...kad budem isla jedan dan na groblje slikat cu taj grob
At this point I have a request. If any of you in any way hate homosexuals, people of different color, or women, please do this one favor for me - leave me the f**k alone!I don''t care if you like me, I hate you!!!