JacenOvako, ti si radio forum? Nisi napravio dobar posao sa forumima, da budem iskren. Trebao si malo drukčija objašnjenja dati. Mogao si i napraviti još neke stvari...
Bude to još sve... Napravit ću više stvari, ovo je zasad pokusa faza, pa ćemo vidjeti. Btw hvala na iskrenom mišljenju tako mi je lakše radit preinake.
Dobro ljudi, hoće li se itko registrirat, ili ćemo se mi držati našeg SW foruma? The choice is on you.
Ako se netko registrira, i ja ću se isto registrirati.
Come on, baš me zanima tko će otvoriti prvi topic, napisati prvu poruku. registrirajte se pa ako vam se ne svidi ili ako se ne skupi rulje, slobodno istupite. Ili ću vam dati trajni ban lol
Ovako, najbolje bi bilo kad se nitko ne bi regao dok se ne sredi forum i ne postao do već navedenog trenutka.
Vidi već neki klinac posta gluposti... Jao... (Orione, sad te u potpunosti razumijem)
Darth SuperiourusRegistration completed
Ja bih se javio za moderatora
Skromnost na stranu, takodjer. Tebe kao Usera nigdje nisam nasao pa ti se obracam na ovaj nacin. Ukoliko (iako sumnjam) me izaberes za moderatora, jamcim ti da bi posao obavljao dobro.
P.S. Ima li stovana MCS udruga sto protiv da navedeni avatar koristim na doticnom forumu?
ma baš mi se da visiti po 10 foruma na dan,nit imam volju za moderatora, no ofens general kenobi registriro sam eto radi reda i da vidim šta ima na forumu
Upravo to je jedan od mojih razloga "reganja" na forum (izuzev natjecaja za moderatora) jer ovdje nakon 11 nema nigdje zive duse (najcesce, cast izuzecima). Ako netko i dodje, to je obicno Orion ili Check tak da....