ned, 9. listopada '05 u 11:39
Hm...ja sam prije par mjeseci slomio ruku na doista smiješan način. Evo kako se to dogodilo:
Vrlo običan i dosadan dan prekinuli su frendovi koji su došli po mene. Ja sam naravno izašao van, i svi smo krenuli prema igralištu. Kad smo došli na igralište ja sam ugledao flašu, i odmah potrčao prema njoj sa namjerom da ju šutnem što dalje. No nažalost to je bila i namjera mog frenda koji je na otprilike na istoj udaljenosti od flaše ko ja trčao prema meni. Ja sam naravno mislio da sam brži pa nisam ni pokušao stati da njemu prepustim udarac pa sam se ja još lijepo požurio. I stigao sam ja do flaše, i šutiro sam ja nju al prijateljeva brzina bila je pre velika za zaustavljanje, i tad se dogodilo! Snažan udarac s desne strane. Osjećaj da si metar i pol u zraku i da letiš dva metra u dalj svidio mi se, no udarac lijevom rukom u beton i padanje moje mase na sad već slomljenu ruku pokvario je taj lijep osjećaj.
Kad sam ja došao k sebi digao sam se sa bolom u ruci, i misli su mi bile usredotočene na bol, tako da nisam ni primijetio da nemam patiku na nozi. Tek kad smo mi već dobar dio odšetali frend mi je rekao da nemam patiku, i tako smo se vratili po patiku, a kasnije svaki svojoj kući.
Drugi dan vratio sam se iz bolnice sa langetom, a za tjedan dana dobio sam gibs.