pon, 29. rujna '08 u 12:16
ok hakeri crackeri ostali informatički genijalci imam veliki problem i trebam pomoć! posjedujem fujitsu siemens li 1718- na visti home basic. imam ga već 1,5 god i radio je dosta dobro. medjutim u zadnje vrijeme su se počeli događati errori.....1. blue screen kad sam ga stavio na stand by 2. neočekivano gašenje bez ikakvog upozorenja, samo se ekra zacrni i koju sekunudu poslije i laptop. kad bih ga upalio ponovno ništa se ne bi dogodilo, digao bi se bez ikakvih upozorenja o errorima. prije se možda gasio ali zbog pregrijavanja uslijed intenzivnog igranja igara kad nije imao dovoljno prostora za hlađenje. imao sam instaliran vista service pack 1. međutim ta gašenja su postala učestala. odlučio sam formatirati c particiju reinstalirati windowse. ali problem se opet javio. gašenje mi se dogodilo kod pohranjivanja videa napravljenog u win movie makeru, dok sam online spojen bežično i dok imam uključene mozillu ili operu msn ili messenger istodobno ili jednostavno gledanje divx-a ili dvd-a.medjutim ugasio mi se jednom dok nisam bio wireless online. zasad nemam instaliran service pack 1. prije sam uspio na 1 sec uhvatit neko upozorenje o greški graf drivera catalyst ali nisam uspio vidjet što točno. ali evo danas mi su windowsi izbacili error
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2
Locale ID: 1050
Additional information about the problem:
BCCode: d1
BCP1: 0000049C
BCP2: 00000002
BCP3: 00000000
BCP4: 8B12F017
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 768_1
Files that help describe the problem:
C
Windows\Minidump\Mini092908-01.dmp
C
Users\Stevo Surla\AppData\Local\Temp\WER-39656-0.sysdata.xml
C
Users\Stevo Surla\AppData\Local\Temp\WERC004.tmp.version.txt
Read our privacy statement:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409
za ovajerror nisam siguran da je povezan sa problemom gašenja ali on može biti uzrok a i ne mora.......
molim vas pomoć jer više ne znam stvarno što bih napravio osim u sekundama krize kad bih htio uzet čekić u ruke a tada sve oko mene postaje ekserom....
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it! You know, I just, do things.