I pridružujem se Slavenu Letici u apelu da konačno ukinu taj RTL. Ne samo da je ono sranje završilo pred tjedan dana, već publiku maltretiraju njegovim najboljim trenucima. Oću nazad HRT 3... samo sport, sport i sport.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
Darth XaronI pridružujem se Slavenu Letici u apelu da konačno ukinu taj RTL. Ne samo da je ono sranje završilo pred tjedan dana, već publiku maltretiraju njegovim najboljim trenucima. Oću nazad HRT 3... samo sport, sport i sport.
isto i ja mislim.Taj RTL mi tako ide na živce da ga gotovo i ne gledam, a ovaj strip je odličan
RTL nije zakon, nije cool, nije dobar, nije prosječan, nije loš...RTL je KATASTROFA. Mene vrlo čudi kada netko reće da je RTL ZAKON zbog i jednog njegovog segmenta.
Meni RTL isto nije zakon. Tu i tamo se nađe dobar film, ali sve je to već bilo na HRT-u. Jako me iritiraju reprize beskorisnih serija poput Roseane, Pod istim krovom i Bračne vode. Bili su dosadni i s Dadiljom. Ali tko voli nek' izvoli. Ovo je samo moje osobno mišljenje.
@Mr.Rebel-zar Kentuči djevojka nije plod dragog nam RTL-a?
BTW-Kentuči djevojka je moja sugrađanka...nažalost...i koliko sam čuo sprema joj se doček: P_D_V