pet, 29. listopada '04 u 14:53
dan je bio kao stvoren za brumovo istraživanje u velikom gradu.... BRUM!!!!! začuje se pred ulazom kantine.gosti nabace par sarkastičnih šala. iz najnovijeg modela spejs fićo zver fajter 2000 (prije Krista) izlazi vitka osoba.. i popikne se naplašt.
ON- neke ptice nikad ne polete!?!?!?!? i u ritmu uđe u cantinu. Prvo što je ugledao je bilo zadnje prije nehgo što je trepnuo i udahnuo posljednji udah prije novoga. Svi živi su bili veseliu, pijani, žamor i graja svuda....
*priđe Šanku i iznenadi se na poznati miris koji je identificirao kao njegove čarape posli istovaranj gnoja, okrene se i vidi da svi veselo piju*
ON- nazdravite drugovi sa mnom i sa tuuuuugooooom.....
*uto vidi nekog lika iza šanka kojemu je lice i oči počelo mijenjati boje te vikne*
ON: neka ti oči sevaju ko varnice, hajde mi dođi nismo preko granice!!!!!!!
*lik podrigne i poskrivečki natoči zadnje piče te mu naiđe bartender*
pošto naš brum nije htio biti zamječen navuče jače preko lica kapuljaču u sexy biznis boji i zapeva*
ON: budi lep, budi jak i za sve druge mrak!!!!!
*ali prekine ga žalosni pjev jednog čovjeka sa šanka*
EPIJUN: nema više druga mog, moga druga jedinog, nema više, uzeo ga Bog. Neć'mo više ja i ti, lepe žene kući voditi..... '' i pogladi mrtvog crittera na šanku...''
*moj junak sa svojom sexy kapuljačom priđe zgodnoj curi koja je pjevala nešta u duetu sa jednim likom, ali im nije išlo i kaže joj*
ON: lud sam za njom i što se tu može kad još je čuvam ispod kože..PJEVAJTE NEŠTO LJUBAVNO, SIGURNO TIHO STERILNO, PJEVAJTE NEŠTO LJUBAVNO, KLINKE SVRŠAVAJU NA TO..... * i šapne joj* posveti ovu za Mateu!*odsluša pjesmu i otopi se od ljubavi no uto mu zazvoni zlatni mobitel od platine*
ON: prsten i zlatni lanac, dat če ti bosanac....
*udahne, zaljubljeno i udri iz svega glasa*
ON: PRŽIIIIII SE SRCE MOJE, ODM LJUBAVI TVOJE, DRUGI NAM SREĆU KROJE, KASNO JE ZA OBOJEEEEEEE.... * no barmen se izdere na njega i on ušuti te priđe pevaljki anadi*
ON: molim te, o my fair lady, ožeži private dancer od tine turner...*odlsuša tu pjesmu,i suza mu navre na oko, te krene van pevajući*
ON: itebe sammmmm, sit kafanoooooooooo... da bog da se zapalila.... *
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.
friiik izmjenio poruku 29.10.2004, 15:03