Njanj/Edpet ta prokleta zivina!!! Zbog nje sam sve izgubio!!! *Skoci na rnota i pocne ga gristi*
rnot:rnot!
epyon: Gade jedan!!! *Baci se na njanja i iscipelari ga ispod sanka uz komentar pri svrsetku* Nitko, nitko ned ira mog rnota!
lol Sad je bila u Johnny Bravou parodija na Bespin duel. Johnny je bio Luke. Kad je na kraju pao, Vader se nagnuo i rekao, "Stupidity is strong in this one."
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
MathewSkywalkerlol Sad je bila u Johnny Bravou parodija na Bespin duel. Johnny je bio Luke. Kad je na kraju pao, Vader se nagnuo i rekao, "Stupidity is strong in this one."
LOOOOL
Kako mi je žao što to nisam pogledao!Johnny Bravo i Vader-lol.
"Glory,glory Manchester United!"
"There's only one Ronaldo!"
RIP AS Roma - Old Trafford, 10.04.'07.
Darth Maul-The Lord izmjenio poruku 25.03.2005, 10:31
Haaaj...pustili su me nazad na slobodu...Jabba me držo u pritvoru zbog tog što sam mu spalio brdo bantaa dok sam s traktorom orao zasade canabi..ovaj..plavog kukuruza,he,da...uglavnom...
Jawa beer.,iliti Dlakava Crvena Tekućina...pio sam to...mislim da prvo treba malog Jawu lagano presjeći sabljom po vratu i onda ga staviti u hidrauličku prešu...jel? Tak nešt...hehe..što dulje odstoji...to gore...al kad nema Kozjaka il Osječkog...valja i to...
Podrig...Beer anyone?
P.S.Lila:::nevalja Java na kompovima...tak da ništ od toga..živila
Oh, vidi kantina, pa kada sam već tu daj jedan veliki sa majonezom i Bravo. Da, onaj ljevi, ma ne taj, ovaj narančasti. E,taj. Koliko. Fali 50 lipa, Donesem drugi puta, hvala.BOK
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."