Pozdrav svima! Znam da se nisam javio sto godina. Ali evo u takvom sam položaju da na net mogu samo kod vlasnice i to uvijek bude prilično kratko, tak da mi je uopće glupo bilo ići na forum kad bi se svelo na to da pročitam par postova i ostavim možda jedan. No, na jesen bih se trebao seliti (ako sve prođe po planu) i dobit vlastiti pristup internetu.
Nadam se da su me maknuli s mjesta moderatora jer ovako nisam za niš...
Ajde živjeli svi i čitamo se drugom prilikom!
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
MathewSkywalkerPozdrav svima! Znam da se nisam javio sto godina. Ali evo u takvom sam položaju da na net mogu samo kod vlasnice i to uvijek bude prilično kratko, tak da mi je uopće glupo bilo ići na forum kad bi se svelo na to da pročitam par postova i ostavim možda jedan. No, na jesen bih se trebao seliti (ako sve prođe po planu) i dobit vlastiti pristup internetu.
Nadam se da su me maknuli s mjesta moderatora jer ovako nisam za niš...
Ajde živjeli svi i čitamo se drugom prilikom!
Pozdrav Matt legendo. Ja sam vec pomislio da si nestao.. Sretno sa seljenjem i nadam se da ces nam se vratiti skoro.
Pozdrav, nadam se da svi uživaju negdje na plaži sa slamčicom i suncobranom kao ja Dođite u Novalju! Aj.aj, bumo oživili na jesen (hahah...). Pozdrav od Ace!
"I met my love by the gas works wall
Dreamed a dream by the old canal
Kissed my girl by the factory wall
Dirty old town,
Dirty old town..."
- The Pogues