lijevo desno...hik...nigdje moga...presjeći sa šljivovicom...hik...ne znam...nekak se žuja pogoršala u zadnjih godinu dana...ko da pijep čarli...tak ima okus...
Sanguiniusili neka ga netko pokuša popiknuti...ali tko bi onda popravio pod?
ili nadomjestio svoju nogu?
"Now comes the part where I relieve you, the little people, of the burden of your failed and useless lives. But remember, as my plastic surgeon always said: if you gotta go, go with a smile."
ak je lukica skywalker mogao dobiti novu ruku valjda će moći i neki luđak nadomjestiti i nogu...pa pogledaj Darth Vadera,on ima obje umjetne...bio bi prava faca da je gusar...arg..raise the ancor and set the sails we are heading for Hoth...arg...
Darth_Maulzamislite maturijadu na Courosantu!!!! Ipak bi i na kraju te ''šetnje'' ušao u ovu svoju omiljenu kantinu!
koje šetnje? Ja bi gol ležao na vrućem pijesku da malo pocrnim, a u kantinu ne bi ni išao već bio si nabavio Twilek robinju da mi donosi hladno piće kad ožednim.
"Now comes the part where I relieve you, the little people, of the burden of your failed and useless lives. But remember, as my plastic surgeon always said: if you gotta go, go with a smile."
Sanguiniusak je lukica skywalker mogao dobiti novu ruku valjda će moći i neki luđak nadomjestiti i nogu...pa pogledaj Darth Vadera,on ima obje umjetne...bio bi prava faca da je gusar...arg..raise the ancor and set the sails we are heading for Hoth...arg...