pon, 24. travnja '06 u 17:54
Evo, krsten sam, nazalost ne na svoju volju ali eto. Od rodenja sam katolik, ali samo na papiru. Nikada nisam vjerovao da je bog odredeni oligarh koji ce nam suditi po nasim djelima. Evo, poslusajte kakav je moj status prema shvacanju savrsenstva, tocnije, onoga sto neki nazivaju bogom. ( Oprostite me na nepisanju velikog slova, ali za to postoji odreden razlog ). Ne mogu prihvatiti cinjenicu da je bog licnost. Ja ''boga'' zamisljam kao prirodnu ravnotezu. Na sve postoji odgovor, a nista na svijetu nije iznenadno. Evo jednoga primjera. Recimo, neki strucnjaci tvrde da se neke stvari ne mogu predvidjeti. Ali, to je protiv prirodne ravnoteze. Jednostavno se moze, jer je tako priroda odredila, i takvo je u realnom pogledu. Nekada jednostavno znamo da li je tvrdnja tocna ili ne ako je usporedimo sa prirodnom ravnotezom. Neki tvrde da ne postoji odgovor na sve, ali on je tu, samo treba biti dovoljno uporan da bismo ga dobili. Svemir se siri, ali vjerojatno ce se opet vratiti u prvobitno stanje, i nasa cijela egzistencija ce se dogoditi ponovno, bilo to u ovoj ili nekoj drugoj dimenziji. Nazalost, vjerovanje u boga je dovelo do krivoga shvacanja. Ljudi se mole bogu i nista ne poduzimaju jer vjeruju da ce im bog pomoci. Bog nije omnipotentno bice, on nas samo usmjerava prema pravome putu, onakvome kakvoga sama prirodna ravnoteza zeli. Na svijetu postoje materijalisti i vjernici. Uopce neznam zasto se vjernici bune protiv materijalista, kada oni ocekuju vise od njih. Oni ocekuju da ce bog upravo njima pomoci, ne poduzimajuci apsolutno nista. I covjek ostari, te nakraju umre jer je svoje rijeci i misljenja tratio na svoje unutrasnje uvjerenje umjesto da je poduzeo nesto. I eto, na kraju ljudi kazu kako sam ja cudan sto tako mislim. Da, tako je uvijek bilo i uvijek ce biti. Uvijek je cudan onaj koji se nalazi u manjini, a na koncu, svijet se i razvio od manjine. Ocito samo oni misle i cine djela, dok preostala vecina samo fantazira. Ljudi tvrde da mrznja izmedu ljudi dolazi po djelima, a zapravo ono sto nas najvise udaljava jedno od drugih jest religija. Religija vodi do grupiranja, a grupiranje vodi u propast. To je razlog zasto svijet napreduje, no covjekova djela su uvijek jednaka. Jednostavno, najbolje je biti vecina.
~ We kill people who kill other people to prove that killing people is wrong.