čet, 3. ožujka '11 u 14:56
Bounty_Hunter_666
CAPtAIN REX - ubijte me ak neznate tko je to!
ma tko to ne bi znao
joj, on me jednom spasio od prebijanja
my hero <3 <3 <3
daklem taman sam kupio captain rex privjesak i objesio ga na ruksak, te krenuo doma oko 10tak sati na vecer...
i tak dok sam hodaorazmisljao sam o tome je'l dobro visi (da li je okrenut prema naprijed, etc.) i hodam tako zadubljen u svoje misli, otraga opipavajuci rukom privjesak, a sve okolo sebe ignoriram
u isto vrijeme grupa huligana (valjda privucena mojom tadasnjom dugom kosom, stilom oblacenja, etc.) mi pocinje dobacivati nes, nemam pojma kaj jersam i dalje biozaokupljen gore navedenim problemom, te sam nastavio hodati istim tempom ne obaziruci se
nakon toga mi prilaze s boka i jedan od njih zamahne sa nogom do visine mog pleksusa i spusti ju natrag i dalje dobacujuci nes...
nemam pojma kako, al ni to me nije trznulo iz mog balona, te ni trepnuvsi nastavljam dalje hodati istim tempom... valjda ih je to zbunilo i ostali su otraga...
ja sam tek 30tak metara dalje skuzio kaj se maloprije odigralo... imao sam vise srece nego pameti lol
da me netko pita da to ponovim na isti nacin ne bi mogao... mozda postoji i drugi odgovor, a to je da imam reflexe i mozak na razini psyducka ahahaha
daklem da nije captain rexa, ne bi bilo njegovog privjeska, a a ja bi vjerojatno imao koji zub manje
inace jako rijetko bas toliko odlutam, stovise mislim da je to bilo 2. put u zivotu da sam se bs toliko zamislio
... i to da sam se zamislio oko tako trivijalne stvari lol
(prvi put me skoro grunuo auto jer sam krenuo prelaziti prek crvenog posto me glazba iz mp3-a jako ponila, valjda na tom mom planetu nije bilo auta....bar ne onih koji voze po zemlji hahahaha)