sri, 17. ožujka '04 u 10:31
Proučio sam detaljno njegove postove. Nekih 3 sata posla i nakon toga mogu reći da ni sam ne znam što da mislim.
Iako nisam očekivao razvoj vremenskog stroja tako rano, no teoretski bi bilo moguće. Razlog njegovog dolaska u 2000. godinu:
Njemu je bio povjeren zadatak pronalaženja i transportiranja IBM-ovog kompjutera iz serije 5100, zbog njegovih specifičnih računskih mogućnosti, koje su prijeko potrebne u godini 2036. Kompjuter je pronašao u godini 1975-oj, i sada je na putu "kući" skočio u 2000-tu (putovanje kroz vrijeme se, prema Johnovim tvrdnjama, odvija pomoću "skokova" u paralelne svjetove (vremenske niti), pa je za povratak u početnu točku potreban međuskok (godina 2000.)). John (do danas nije utvrđeno, da li je to njegovo pravo ime) je vodio diskusije do 24.3.2001, kada je, opet po vlastitim riječima, napustio naše vrijeme i vratio se u 2036. godinu.
Evo i par stvari koje bi mogle potvrditi Titorovu priču:
- Eskalacija nasilja na Bliskom Istoku, te koškanja i napadi između Izraela i njegovih arapskih susjeda, koji se posebno zaoštravaju u 2004-oj. (Irački Rat)
- Građanski rat na širokom području SAD-a (negdje 2005.), kao posljedica katastrofalne unutrašnje politike od 2000. naovamo. (Bush izabran za predsjednika, većina ljudi negoduje, a i sami smo nazočni njegovoj katastrofalnoj politici.
- Predvidio je da će Kinezi slati ljude u svemir.
- Uputio je na znanstvena otkrića koja su se nedugo zatim i dogodila u velikim akceleratorima u CERN-u, koja nagovještavaju matematičke mogućnosti putovanja kroz vrijeme.
CERN Physics
- U Titorovoj stvarnosti se Y2K zbio, a u našoj nije, što je moguća naznaka da je netko iz Titorove stvarnosti upozorio na to nekoga iz naše stvarnosti, pa je to bilo nekako spriječeno, nama laicima nepoznato kako.
Mnogi govore da ćemo vidjeti je li Titorova priča istinita 2005. kad bi trebao početi Građanski Rat u Americi koji vodi do 3. Svjetskog Rata 2015.
No to baš i ne stoji, pošto je on na to sad upozorio i kako je i sam rekao, želi da mi to spriječimo u svojoj stvarnosti, što naravno ne mijenja njegovu - paralelne stvarnosti. Moguće je da su svjetske tajne agencije poduzele korake detaljnog istraživanja Titorovog slučaja i sada nastoju spriječiti Građanski Rat u Americi kao i WWIII. No, ipak, nije isključeno da bi se to moglo stvarno i dogoditi (ako je Titorova priča istina), stoga to sad ne predstavlja više nikakav dokaz.
Ono što nam relativno dokazuje Titorov slučaj su već događaji koji su se odvili, a koje je Titor 2000. i u siječnju 2001. predvidio (gore navedeni).
Daljnji dokazi bi nam možda mogli biti jedino oni tehnološki. Ne razumijem se baš u to, ali ima na linku kojeg je Orion posto poseban odjeljak gdje su skupljeni Titorovi postovi o napretcima u znanstvu i tehnologiji u sljedećim godinama.