sri, 6. rujna '06 u 11:55
Dakle, pala je odluka da ja i ekipa otvorimo irc kanal za druženje i zabavu, na našem serveru..
Posto moj frend ffox nije mogao nikako zaspati, hehe,,bacio se na izradu uputa za spajanje na IRC.
Uputstva su za program koji se zove mIRC. Sluzi za dopisivanje,najkrace receno. Vrlo je slican izgled kod spajanja izgledu web chatova,a i na isti nacin se dopisuje. Prednosti? Jednsotavnije, preglednije i bolje sučelje, nema crashova, bugova, ima bezbroj skripti, skinova, mogućnosti registriranja vlastitog kanala..MA SVE!
Nas kanal se zove #crecan.tk, u počast webu čiji link, hehe, nesmijem dati.. ma znate ga i sami... Otvorio sam taj kanal jer je dio ekipe ionako stalno spojena na taj server, pa se tako ne moze desiti da bas nikog nema na "chatu".
Ako netko nest ne razumije neka pita,mislim u vezi podesavanja programa. Da ne zaboravim, program ce vam mozda malo ruzno izgledat ali se zato moze skinuti puno mIRC skripti da se ga uljepsa,pa ko voli eksperimentirati nek izvoli... I na kraju evo vam link:
http://crecan.dog-on-line.com/crecan_mirc.htm
Uzivajte!