pet, 29. lipnja '07 u 16:38
Pozdrav svima, nisam se javljao neko vrijeme ali eto reko da vam ukazem na novi nacin zaradjivanja jer vidim da to nitko jos ovdje nije spominjao.
Nemojte misliti da se sad ja tu bezocno reklamiram jer vjerujte mi, ako cu ja imati koristi od ovoga, imat cete i Vi.
Ok, moram priznati da sam bio jako skeptican oko ovoga... Agloco je program kod kojeg bi trebali surfanjem zaradjivati. Nije mi bilo nikako jasno kako im se to isplati, no onda sam nasao objasnjenje.
Stvar je u podacima. Podaci o korisnicima su u danasnjem svijetu jako vrijedna stvar. Agloco je pokrenut od strane skupine menadjera i poslovnih strucnjaka koji su sponzorirani od strane vise kompanija.
Netko na vama zaradjuje dok vi surfate. Ti koji zaradjuju placaju Aglocu kako bi dobili podatke o korisnicima. Agloco placa vama da surfate preko njihovog viewbara kako bi mogli pratiti na koje sajtove idete, te stvarati bazu podataka koju dijele s kompanijama koje im placaju. Veoma jednostavno.
Viewbar ce uskoro biti pusten u opticaj, te ce rad Agloca poceti. Surfanje ce biti limitirano na 5 sati mjesecno, za kojih ce se dobivati suma od 5-30$. No mozete povecati svoju zaradu sirenjem communitya i dovodjenjem novih usera, kao sto i ja radim. Ne kosta vas nista, kao sto ni nove usere ne kosta nista da se uclane preko vaseg refferal linka, a na taj mogu pokazati zahvalnost sto ste im ukazali na brzu i laku zaradu.
Koja je kvaka? Nema je, vrlo je jednostavno.
Joinajte se jos danas i pocnite stvarati svoju mrezu korisnika!
Evo jos link na moj blog na kojem govorim o internet zaradjivanju:
http://zaradi.bloger.hr/ - obavezno pogledajte film u zadnjem postu, covjek je jako dobro sve objasnio i govori i o tome kako je vec zaradio na slican nacin.
Iskreno, mislim da ima nesto u ovome, i vec je postojala slicna stvar koja se zvala AllAdvantage(propala zbog nekih pi*darija, ali cinjenica je da su useri na njoj zaradili jako puno novaca)
Isto tako postoje i druge slicne stvari poput cashfieste i slicnog koje su definitivno cista prevara i spyware. Vjerujte, agloco nije takvo sranje, uostalom googlajte ako ne vjerujete. Primjetit cete da je Bill Gates rekao da bi se google trebao cuvati agloca, jel da ce to biti velika stvar.
Eto, pa koga zanima.
Ponavljam, uclanjenjem preko mog refferal linka ne gubite nista, samo meni pomazete, kao sto ce netko i vama pomoci.
Isto tako, nadam se da necu navest na sebe bijes moderatora zbog ovog topica
Mislim, svatko se moze okoristiti ovime, ne znam zasto ne bi napravio topic o tome.
Pogledajte jos malo na mom blogu i druge nacine zaradjivanja, ja trenutno slazem jedan affiliate site i pokusavam skupiti jos agloco refferala. Iskreno mislim da ce mi se za par mjeseci to isplatiti.
Sto vi mislite o svemu tome?
Eh, da, viewbar je pusten u opticaj... imate link na blogu